Hardox Sac 

 

Hardox Sac nedir?

Hardox sac aşınmaya ve darbeye karşı yüksek mukavemet gösterebilen ayrıca yüksek işlenebilirlik özelliklerine sahip bir çelik markasıdır.

Hardox Sac Nerelerde kullanılabilir?

Hardox Sac, yüksek mukavemetli bir çeliktir ve farklı uygulamalar için kullanılabilir. Genellikle ağır endüstriyel ekipmanların imalatında, madencilik, inşaat ve tarım makinelerinde, taşıma araçlarında, iş makinelerinde ve diğer ağır hizmet ekipmanlarında kullanılır. Ayrıca gemi yapımında, kaldırma ekipmanlarında ve diğer endüstriyel uygulamalarda da kullanılabilir.

Özellikleri arasında yüksek mukavemet, aşınmaya karşı dayanıklılık, düşük ağırlık ve yüksek sertlik yer alır. Bu özellikler, yüksek darbe dayanımı, düşük aşınma, uzun ömür ve daha az bakım gerektiren makinelerin üretiminde büyük bir avantaj sağlar. Hardox, çok çeşitli uygulamalarda kullanılabildiği için, endüstrinin birçok farklı alanında yaygın bir şekilde kullanılan bir malzemedir.

Hardox Sacı nereden satın alabilirim?

Hardox Sac denilince Türkiye'de ilk akla gelen firma Sacdan Adam Nitelikli Çelik ve Ağır Metal İşleme Ltd. Şti. firmasıdır. Sacdan Adam stoklarında büyük çoğunluğu Hardox marka olmak üzere 2mm'den 100mm'ye kadar aşınmaya karşı dayanıklı sac bulundurmaktadır.  Sacdan Adam'ın Hardox Sac işleme konusunda uzun yıllara dayanan tecrübesi vardır.  Aşağıya bağlantılarını bıraktığımız sayfaları inceleyerek Sacdan Adam'ın Hardox Büküm galerisini ziyaret edebilirsiniz.

Hardox Büküm Fotoğraf Galerisi